Pöytävaraus

Pöytävaraus

Pöytävaraukset tehdään ensisijaisesti verkossa. Varauksen jälkeen saat välittömän vahvistuksen varauksellesi.

Puhelimitse meidät tavoittaa parhaiten myyntipalvelun aukioloaikoina 9.00-16.30. Iltaisin ja viikonloppuisin saatamme olla kiireisiä palvellessamme asiakkaita, jonka vuoksi emme aina ehdi vastata puhelimeen. Mikäli yhteydenottonne ei ole kiireellinen tai koske kyseistä päivää, suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse. Alle 7 hengen varauksen teet helposti verkossa. Yli kuuden hengen varaukset, muut tiedustelut ja viestit onnistuvat parhaiten sähköpostilla. 

Terassin pöytävaraukset toistaiseksi puhelinvarauksella ja ainoastaan samalle päivälle. Varaa pöytä terassilta numerosta 050 550 3005!

Muuta huomioitavaa

Pöytävarausta kohden varaamme tavallisesti aikaa 2 tuntia. Isommille yli 8 hengen ryhmille varaamme 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti alkuruokien maisteluun, lasilliseen tai muutamaan, pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen sekä viihtyisään seurusteluun. Jos haluat viettää ravintolassamme aikaa pidempään, mainitsethan asiasta varauksen yhteydessä. Kerrothan myös poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta ja kaikista erityistarpeista, jotta osaamme varautua toiveisiinne etukäteen.

Suuremmat ryhmät

Mikäli seurueessanne on yli 8 henkeä, edellytämme ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne sujuvan mutkattomasti. Henkilökuntamme lähettää teille menuvaihtoehdot sähköisesti, kun he saavat varauspyyntönne. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.

Ota yhteyttä tai tee varaus! Vahvistamme lomakkeella tehdyt varaukset sähköpostitse.